Editie 2024

BROEK IN WATERLAND TWEE DAGEN LANG ÉÉN GROTE KUNST-EXPOSITIE
1 en 2 juni vanaf 11 tot 17 uur

De voorbereidingen van de Broeker Kunstroute 2024 zijn in volle gang en het is tijd iets meer te onthullen!
Dit jaar verwelkomen we 29 kunstenaars die traditiegetrouw hun kunstwerken op historische en andere bijzondere plekken van Broek in Waterland laten zien. Pak je kans en neem een kijkje achter de schermen in huiskamers en in ateliers, op de locaties aan de Hellingweg, de Kerk, Het Broeker Huis of bij de Tennisvereniging. Achter iedere deur met een kunstroute vlag vindt u het verhaal van de kunstenaar en zijn/haar werk. De meeste kunstwerken zijn ook direct bij de kunstenaar te koop.

Overzicht van alle deelnemende kunstenaars evenals een voorproefje van deze editie van Kunstroute Broek in Waterland kunt u vinden in onze digitale kunstroute, die kan trouwens ook dienen als een oriëntatie map tijdens uw bezoek.

De kunstroute is zeer gevarieerd, dus kom je verwonderen over de vele verschillende disciplines en de kunstenaars, die dit jaar voor de eerste keer meedoen. Naast beeldende kunst zijn er dans- en muziekvoorstellingen te zien en te beluisteren en ook voor kinderen is er veel creatiefs te beleven en te doen.

In Tungsten Studio (Hellingweg 22) vindt u een overzichtstentoonstelling, waarin elke exposant vertegenwoordigd is met één kunstwerk en een persoonlijke beschrijving. Bij Tungsten Studio evenals op alle kunstroute-locaties kunt u het routeboekje kopen voor €2,00.

This image has an empty alt attribute; its file name is Unknown-1-e1714124375811.png

klik hier om de digitale kunstroute te bekijken

.

Onderaan kunt u vinden een overzicht van alle deelnemers en hun locaties van Kunstroute 2024.

.

Ook in de jaar 2024 is de kunstroute zeer gevarieerd en toegankelijk voor de hele gezin van jong tot oud. Naast beeldende kunst is er ook een rijke programma van dans- en muziekvoorstellingen te zien en te beluisteren en voor kinderen is er veel creatiefs te beleven.
Het programma is hieronder te vinden.

.

.

.