BROEK IN WATERAND TWEE DAGEN LANG ÉÉN GROTE KUNST-EXPOSITIE
26 en 27 mei vanaf 11 tot 17uur

De Broeker Kunstroute ligt voor u en wijst de weg naar mooie kunstwerken op historische plekken bij bijzondere mensen. Pak uw kans en neem een kijkje achter de schermen in huiskamers; achter de schermen in ateliers en op de locaties aan de Hellingweg, de Kerk, het Broekerhuis, de Bibliotheek, het Theehuisje op de Erven en ontmoetingscentrum Draai 33. Achter iedere deur met rode vlag vindt u een verhaal van de kunstenaar en zijn/haar werk. De meeste kunstwerken zijn ook direct bij de kunstenaar te koop.

In Tungsten Studio (Hellingweg 22) vindt u een overzicht van alle exposanten. Van ieder deelnemer is er een werk opgesteld met een persoonlijke beschrijving. Net als op alle andere locaties kunt u hier ook het routeboekje voor €1,00 kopen.

Een voorproefje van deze editie van Kunstroute Broek in Waterland kunt u vinden in onze digitale kunstroute, die kan trouwens ook dienen als een orientatie map tijdens uw bezoek.

klik hier om de digitale kunstroute te bekijken

.

Hier kunt u vinden een overzicht van alle deelnemers van Kunstroute 2022.

.

Ook deze jaar is de kunstroute zeer gevarieerd en een uitdaging voor het hele gezin. Naast beeldende kunst zijn er dans- en muziekvoorstellingen (ook voor kinderen) te zien en te beluisteren.
Het programma is hieronder te vinden.

.

Prettige ontdekkingsreis in ons Broek in Waterland!

namens de organisatie: Anja, Aleid, Anneke, Judith en Katerina

.