Editie 2022

BROEK IN WATERAND TWEE DAGEN LANG ÉÉN GROTE KUNST-EXPOSITIE
26 en 27 mei vanaf 11 tot 17uur

De Broeker Kunstroute 2022 gaf een kans om een kijkje achter de schermen in huiskamers; achter de schermen in ateliers en op de locaties aan de Hellingweg, de Kerk, het Broekerhuis, de Bibliotheek, het Theehuisje op de Erven en ontmoetingscentrum Draai 33 te nemen. Achter iedere deur met rode vlag was er een verhaal van de kunstenaar en zijn/haar werk te vinden. De meeste kunstwerken waren ook direct bij de kunstenaar te koop.

In Tungsten Studio (Hellingweg 22) nam een overzicht van alle exposanten plaats. Van ieder deelnemer was er een werk opgesteld met een persoonlijke beschrijving. Net als op alle andere locaties was er hier ook het routeboekje voor €1,00 kopen.

Een voorproefje van deze editie van Kunstroute Broek in Waterland kunt u vinden in onze digitale kunstroute, die kan trouwens ook dienen als een orientatie map tijdens uw bezoek.

klik hier om de digitale kunstroute te bekijken

Zoals elke editie van Kunstroute, kwam er ook dit keer omroep PIM langs om een korte verslag te geven.

.

Hier kunt u vinden een overzicht van alle deelnemers van Kunstroute 2022.

.

Ook in de jaar 2022 was de kunstroute zeer gevarieerd en een uitdaging voor het hele gezin. Naast beeldende kunst waren er dans- en muziekvoorstellingen (ook voor kinderen) te zien en te beluisteren.
Het programma is hieronder te vinden.

.

Tot ziens bij volgende editie in 2024!

namens de organisatie: Anja, Aleid, Anneke, Judith en Katerina

.