Editie 2020

De 9de editie van de kunstroute dreigde in het water te vallen door alle maatregelen omtrent het heersende corona-virus. Gelukkig had de creatieve organisatie er iets op gevonden: de ‘Virtuele Kunstroute’. Deze editie kon iedereen onder het motto ‘Omarm de kunst’ in het afstandelijke corona-tijdperk op zijn of haar gemak vanuit huis op de computer, tablet of telefoon de kunstroute bezoeken en kunst bekijken, bewonderen en kopen van meer dan 25 kunstenaars. Er was een virtuele inkijk in hun ateliers waarin de kunstenaars vertelden over hun werk en hun motivatie om bepaald werk te maken en materiaal te gebruiken.
Via een fotogalerij kon iedereen het werk van iedere deelnemer zien en op onze centrale expositieplek was één werk van iedere deelnemende kunstenaar te zien.

Voor een bezoek aan de virtuele kunstroute op PC of laptop hebt u de browser Google Chrome nodig. Indien nodig kunt u die hier downloaden.
Als u de kunstroute op uw smartphone of tablet wil bezoeken dient u de Google Earth app te installeren. Dat kan hier voor Android en hier voor iOS.